کاربرد سوئیچ 3 لایه در شبکه

کاربرد سوئیچ 3 لایه در شبکه

کاربرد سوئیچ 3 لایه در شبکه,هدف سوئیچ 3 لایه,سوئیچ 3 لایه چیست؟,سوئیچ 3 لایه برای چه کاری مناسبت است؟,switch 3 layer چیست ؟,چرا سوئیچ 3 layer استفاده کنیم؟

سوئیچ های شبکه در لایه 2 (پیوند داده) مدل OSI کار می کنند در حالی که روترهای شبکه در لایه 3 (شبکه) کار می کنند.

این تمایز منجر به سردرگمی در مورد تعریف و هدف سوئیچ Layer 3 می شود که به آن سوئیچ چند لایه نیز گفته می شود. سوئیچ Layer 3 یک دستگاه سخت افزاری تخصصی است که در مسیریابی شبکه مورد استفاده قرار می گیرد. سوئیچ های لایه 3 از نظر فنی با روترهای معمولی و نه فقط از نظر ظاهری تفاوتهای زیادی دارند.

هر دو می توانند از پروتکل های مسیریابی یکسان پشتیبانی کنند ، بسته های دریافتی را بازرسی کنند و تصمیم گیری های مربوط به مسیریابی پویا را بر اساس آدرس منبع و مقصد در داخل انجام دهند. یکی از مهمترین مزیت های سوئیچ Layer 3 روی روتر در نحوه انجام تصمیم گیری های مسیریابی است. سوئیچ های لایه 3 احتمالاً تاخیر شبکه را تجربه می کنند از آنجا که بسته ها مجبور نیستند مراحل بیشتری را از طریق روتر انجام دهند.

 

کاربرد سوئیچ 3 لایه در شبکه

کاربرد سوئیچ 3 لایه در شبکه

  

هدف سوئیچ های لایه 3

سوئیچ های شبکه

پیکسابای

سوئیچ های لایه 3 به عنوان یک فناوری برای بهبود عملکرد مسیریابی شبکه در شبکه های محلی بزرگ مانند اینترانت شرکت ها تصور می شد .

تفاوت اصلی بین سوئیچ Layer 3 و روتر در داخلی سخت افزار است. سخت افزار داخل سوئیچ Layer 3 از سوئیچ ها و روترهای معمولی می آمیزد و برخی از منطق نرم افزار روتر را با سخت افزار مدار یکپارچه جایگزین می کند تا عملکرد بهتری برای شبکه های محلی ارائه دهد.

علاوه بر این ، با استفاده از سوئیچ های Layer 3 ، به طور معمول فاقد درگاه WAN خواهد بود و از ویژگی های شبکه گسترده ای که روتر استاندارد همیشه ارائه می دهد برخوردار است.

این سوییچ ها بیشتر برای پشتیبانی از مسیریابی بین شبکه های مجازی استفاده می شوند.

مزایای سوئیچ های Layer 3 برای VLAN ها شامل موارد زیر است:

  • کاهش میزان ترافیک پخش شده
  • مدیریت امنیتی ساده شده
  • جداسازی گسل بهبود یافته است
  • چگونه سوئیچ های لایه 3 کار می کنند

یک سوئیچ معمولی به طور پویا ترافیک بین درگاه های فیزیکی فردی خود را با توجه به آدرس های فیزیکی – آدرس های MAC – دستگاه های متصل به حرکت می کند. سوئیچ های لایه 3 هنگام مدیریت ترافیک در یک LAN از این قابلیت استفاده می کنند. آنها همچنین با استفاده از اطلاعات آدرس IP برای تصمیم گیری های مسیریابی هنگام مدیریت ترافیک بین LAN ها ، روی این فرآیند کنترل ترافیک گسترش می یابند . در مقابل ، سوئیچ های Layer 4 نیز تعداد پورت های TCP یا UDP را فاکتور می دهند .

  

سوئیچ 3 لایه چیست؟

   

با استفاده از یک لایه 3 با VLAN ها سوئیچ کنید

هر شبکه مجازی باید در سوئیچ وارد شده و نقشه برداری شود. پارامترهای مسیریابی برای هر رابط VLAN نیز باید مشخص شود.

بیشتر شبکه های خانگی از شبکه های مجازی استفاده نمی کنند. برخی از سوئیچ های Layer 3 از پشتیبانی DHCP پیاده سازی می کنند که می تواند برای اختصاص خودکار آدرس های IP به دستگاه های درون یک VLAN استفاده شود . از طرف دیگر ، می توان از سرور DHCP خارج یا آدرسهای IP ایستا به طور جداگانه پیکربندی شد.

چالش هایی با سوئیچ های لایه 3

سوئیچ های لایه 3 بیش از سوئیچ های معمولی اما کمتر از روترها هزینه دارند. پیکربندی و اجرای این سوییچ ها و VLAN ها نیز نیاز به تلاش اضافی دارد.

برنامه های سوئیچ Layer 3 محدود به محیط های درون شبکه ای با مقیاس کافی از زیر شبکه های دستگاه و ترافیک هستند. شبکه های خانگی معمولاً هیچ فایده ای برای این دستگاه ها ندارند. کمبود عملکرد WAN ، سوئیچ های Layer 3 جایگزینی برای روترها نیستند. نامگذاری این سوئیچ ها از مفاهیمی در مدل OSI گرفته می شود ، جایی که لایه 3 به عنوان شبکه لایه شناخته می شود. متأسفانه ، این مدل نظری تفاوت خوبی بین محصولات صنعتی ندارد. نامگذاری باعث سردرگمی زیادی در بازار شده است.

پیشنهاد ویژه قائم هاست خرید سرور مجازی ایران با ترافیک نامحدود و کانفیگ و خدمات نصب و راه اندازی و لایسنس رایگان برای اولین بار در ایران ؛ جهت مشاوره قبل از خرید از طریق تیکت با ما در ارتباط باشید.

سایر موضوعات مرتبط »

5/5 - (3 امتیاز)